I´m still here

Jag är jätte sugen på att sätta mig i sängen med min gitarr och skriva lite musik till några tända ljus :) Men det tar emot lite att springa ner i mörkret och hämta den. Och min gamla Levin här uppe gör inget fint läte ifrån sig och skulle behöva ett gäng nya strängar. Jag ska banne med ge mig fasen på att jag ska lära mig att stämma gitarrer. Stämmapparater och jag har inte gått hand i hand så dem ska jag låta bli men att stämma till painot kan ju inte vara så värst svårt? Tror nog jag ska kunna klara det, jag har inte vågat skruva på stämskruvarna än. Det ska det bli ändring på imorgon.



Huvudet börjar kännas ganska tungt nu. Gitarrerna får vänta tills imån. Ska skissa lite i mitt block och sedan läsa. Ta hand om Er! Så hörs vi.

Puss & kraam Eliza

USA?!

Det föds nya idéer hela tiden. Jag är jätte sugen på att åka till USA och plugga 1 år och sedan komma hem och läsa de sista 2 åren på International Baccalaureate. Jag vill ju ha en bred linje med bland annat musik (+ dans, teater och media), data (design och fotografi), psykologi och en del idrott.
Frågan är bara hur det ska finansieras? Undra om mina färäldrar ställer upp. Klarar jag av att flytta hemifrån i 1 år? Jag borde ju göra det i och med att jag varit jätte sugen på att flytta iväg ett tag nu, både själv eller utomlands med familjen.
Jag vet iallfall vad samtalsämnet blir imorgon hela dagen när alla är hemma igen ;)





Just för att Celine har så grym röst och Andreas Carlsson är så bra låtskrivare :)

Nu ska jag och farmor ner och värma pizzan och götta oss framför tv:n till Robinsson.
Det kanske kommer en liten rapport imorgon.
Pusshej ! <3

Jobb

Jag är så jäkla trött på skolan, jag vill bara skriva musik och ut och jobba! Finns det ingen producent där ute som vill ha en liten positiv och driven lärling? Vore trevligt med lite napp i Jönköping, till sommaren kanske jag kan flytta till Stockholm ett tag.
Jag vill få in en liten fot i musikbranschen om jag så måste gå och städa toaletter och hälla upp massor av koppar med kaffe. Eller bara gå runt som nyfiken lärling.

Hemma dag

God eftermiddag, jag får erkänna att det är det. Redan!
Igår kväll var vi bara 3 pers, så det var väldigt lugnt. Kom hem redan vid 00.30. Jag hann tyvärr inte ens sägas hej till farmor som sov över. Hon sov när vi kom hem och naturligtvis åkte hon hem innan vi vaknade imorse. Ikväll stannar jag troligtvis hemma och tittar på Robinsson med familjen.

Ska ta mig en välförtjänt dusch nu. Och ett fotbad efteråt och sedan dammtorka lite på rummet. Jag ska också skriva ett brev till en viss person och öva på pianot. Skolan har trängt sig in i mitt liv igen och jag måste förståss plugga på köpet. Men det ska nog lösa sig :) Som ni hör så blir det nog en hemma-dag. Fast jag hänger gärna med ut en kortsväng i det fina vädret om någon ringer eller messar :)

Hörs om en stund :)

RSS 2.0