Me

Lekte lite i mitt nya Photoshop C4 nyss. Me likes! <3

Ni ser ju hur profisionell jag är! ;)


GO´natt!

Fresh air!

Jag vill så sjukt gärna nå ut till folk.
Bevisa att jag är någon och vill något. Jag känner mig som en yr hundvalp som jagat sin svans i fler minuter. Allt tar kol på mig. Jag vill lägga skolan bakom mig, flytta hemmifrån och kasta mig ut i arbetsmarknaden. Jag vill lära känna nytt folk, andas frisk luft och snappa upp lite kunskap här och var. Det känns väldigt enformigt, Skolan, plugg, plugg o plugg, träning, kompisar en snabbis, musik, hemma osv dag ut och dag in. Vecka ut och vecka in. Månad ut och månad in. Det känns som en ond cirkel. Jag bor i en av Sveriges topp 10 största städer och vet ni vad? Det händer inte ett skvatt! Många av mina vänner pratar om att de är så hemmakära att de aldrig kommer kunna lämna hemstaden. Men jag är redan trampig. Jag vill ut i världen, utanför Sveriges gränser.
Trots att jag har tjötat om att jag kan tänka mig att bli brandman, läkare, datatekniker, politiker, fotograf och ja vem vet vad? Ska jag ut i världen.

Hjälp mig!
Någon som har några förslag på vad jag kan utbilda mig till / bli? Jag är oerhört positiv och glad för det mesta. Älskar att hjälpa folk och stå i mitten och prata. Jag är en envis kämpe när jag väl tagit ett beslut och ganska ambitiös och tar intiativ. Min passion för musik är också väldigt stor. Datorer intresserar mig och jag anser mig själv vara ganska duktig på datorer men klara inte av att sitta still framför en hel dagen. Jag blir lätt uttråkad och behöver omväxling.

Och nej, jag tänker inte bli dagisfröken! Punkt slut! (Vad en del har tjat om det och jag har testat på det lite kort och kom ganska snabbt fram till att det inte var min grej). Jag tänker inte heller bli något som grottarbetare, är för lång för det, haha!

Och nu är jag väldigt trött. Ska snart gå och lägga mig, läsa en bok och grubbla om vad det ska bli med mig?!

God natt alla mina skummtomtar!

Framsteg (utfyllfningsord)

  • Musikaliska framsteg ska ske
  • Värkande arm
  • Feber
  • Upptidigt imorgon
  • Idol
  • Me likes Mariette och Calle
  • Plugg
  • Kärlek
  • Musik
Ja, det är lite hade tänkt skriva om imorgon då jag inte hinner göra det ikväll.

Idol, idol, idol

Har jag nämnt att jag gillar Youtube-klipp? ^^ Eller att jag nästan blir lite småkär i Calle Kristiansson när han framför låten With a little help from my friends?
Såå bra iallfall!



Jag kan fortfarande inte släppa Mariettes super uppträdande förra veckan. Erik var också hur bra som helst förra veckan! (Som ni ser är jag fortfarande kvar i förra veckan)



Måste klämma in Calles och Mariettes duett från idag här också.




Nu befaller mig kroppen att jag ska gå och lägga mig. Det är väl bara att lyda order och hoppa i säng. Ska försöka läsa en stund. Dessutom vore det gansla skönt om jag hade lite krafter kvar tills imån. Ta hand om er där ute i höstmörkret!

Kraaaam Eliza

Evelina Sewerin

Tycker fortfarande hon är jätte bra! Gillar dock inte hennes hår under det här uppträdandet. Gillade när hon hade stora korkskruvar i håret istället. :)


Because the night

Helt fantastiskt!
Mariette är grym!



RSS 2.0