Min nya förebild! <333

För ca 15 minuter sen hittade jag min nya, stora förebild! Han spelar massa instrument av grönsaker.
Enjoy! (om det nu stavas så^^)



Hörs imorgon. kraaam Eliza

Igår

Jag måste ta tag i det här med designen. Nu.
Det ser ju bedrövligt ut! Och ingen reda har jag fått på det heller.
Har ni några förslag på färger eller former? Vad saknar ni och vad vill ni läsa mer om?

Jag har varit sjuk de senast 3 dagarna och igår märktes det av. Fick för mig att sminka halva ansiktet och sedan ta lite bilder. Bilderna är tagna med min mobilkamera dock så de är inte så jätte bra kvalite.
Här får ni ett smakprov:






Bilden talar för sig själv


Igår kväll

Jag känner mig sjukt trött! Och inte undra på att jag är trött. Klockan var runt 3 inatt då vi la oss och första gången jag och Hi var uppe var vid 7.00. Tack till alla er som kom igår, det var lyckad kväll! <3

Fråga inte mig vad som har hänt med Scrat.....



Ska nog allt vila eller rent av sova en stund och sen ta tag i läxorna(om jag orkar!). Ska ut med kompis imorgon och prata inför någon klass och jag har inte ens skirvit några anteckningar.

Foten

I onsdags slog jag i huvudet på ett otroligt konstigt sätt och satt hos skolsyster med isklump en stund med 3 vänner. Samma eftermiddag stukade jag även foten på idrotten, trotts det lyckades jag springa de sista 700 meterna. Det var ju konditionstest och man ska ju aldrig ge upp. Speciellt inte om jag ligger på marken och de sista killarna kommer förbi och säger: " Ja! Nu är vi inte sist längre"



Ja, ni nu ska jag snart gå och lägga mig. Hörs (förhoppningsvis) imorgon!

Puss & kraam
Eliza

Tankspridd

Jag är lite veliga idag. Nu när jag väl har tagit mig lite tid till att skriva här har jag så många olika ämnen att skriva om att jag inte vet var jag ska börja. Antingen det faktum att jag ligger mina föräldars sjukt sköna säng och så undrar jag över varför coca cola ska vara skit-brunt för och inte grönt (som drickan är naturligt)?! Eller att svininfluensan är otroligt omtalad och nämns hela tiden, jag vill ialla fall inte att grisen flyttar in hos mig.

Ska jag göra det jag måste göra?

Börja läsa min engelska bok som resten av klassen redan har komit halvvägs i, plugga på fysiken jag inte fattar och skriva klart min krönika till svenskan?
Eller ska jag göra som jag känner för?
Att plugga musikteori och läsa min bok om Robert Wells?
Eller ska jag göra som jag behöver göra?
Jag sover ju då som känt ganska dåligt, somnade en stund förut och skulle behöva sova en stund till?!

RSS 2.0